top of page

Lisätyn todellisuuden postikortit nyt kaupoissa!

Kaupoissa on nyt saatavilla WeSolve Oy:n ja Karto Oy:n kanssa yhteistyössä tehdyt maailman ensimmäiset AR-postikortit.

Kun käyt paikallisessa Prismassa, Citymarketissa tai Suomalaisessa kirjakaupassa, voit löytää uusia postikortteja, joissa höysteenä lisättyä todellisuutta.

Nyt saatavilla olevat kortit ovat ensimmäisiä askelia kohti suurempaa muutosta painetussa mediassa. ​


Esimerkki hyllystä minkä voit löytää

Kortteja on kahta erilaista mallia - ns. video kortteja sekä Kortti-Portti™ -tyyppisiä. Videokorteissa lisätty todellisuus ilmenee siten, että kortit heräävät henkiin niitä katsottaessa AR By Telia sovelluksen kautta. Kortti-Portti™ taas luo kuluttajalle illuusion, että pääsee kävelemään postikortin maiseman - kortista voi avata AR-portaalin (oven), jota kautta voi fyysisesti kävellä kortin maisemaan.


Mikäli haluat olla tulevaisuudessa mukana luomassa postikortteja tai haluat jotain vastaavaa oman liiketoimintasi tarpeisiin - ota ihmeessä yhteyttä ja mietitään miten voidaan tuoda sinunkin liiketoimintaan lisättyä todellisuutta!

Postikorttien käyttöliittymä sekä kokemukset ovat WeSolve Oy:n luoma kokonaisuus - maailman ensimmäinen digitaalinen käyttöliittymä postikortille. Sisällöstä on ensimmäisessä erässä vastannut mm. Karto Oy, WeSolve Oy, Heikki Sulander, Aapo Rainio sekä Musakonttori.


Kortit on tehty yhteistyössä kuvattujen paikkojen kanssa: Viherlandia, Hutunki, HopLop, Miriam's kahvila ja Harvia Oy.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page