top of page

Uuden aikakauden postikortti Kortti-Portti™ tulee ilahduttamaan suomalaisia vuonna 2020

Kortti-Portti ™ on lisätyn todellisuuden kokemus sekä postikorttien digitalisointiin liittyvä projektimme, jonka teemme Karto Oyn kanssa yhteistyössä. Kortti-Portti ™ -palvelussa perinteinen postikortti herää eloon ja tuo aivan uudenlaisen tavan kokea postikortin välittämän tunteen ja tunnelman.


Kortti-Portti™ demo esiteltiin Telia Day One -tapahtumassa 29.10. Helsingin kaapelitehtaalla. Karton kortit tulevat kauppoihin vuoden 2020 aikana.
Kortti-Portti™ -demokortti esittelyssä 29.102019. Osoittamalla herätettä (AR by Telia) pääset kävelemään kortissa näkyvään maisemaan kuten olisit itse paikanpällä ja kuuntelemaan tilanteessa kuuluvia luonnon rauhan ääniä.


Lisätyn todellisuuden elementit herättävät perinteisen postikortin henkiin käyttämällä AR by Telia – sovellusta, jonka voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Kokeile vaikka itse, miltä tuntuisi saada tai antaa tällainen postikortti lataamalla sovellus ja osoittamalla ylläolevaa heräte-kuvaa.


Hanki sovellus joko App Storesta tai Google Playsta.


Jos lisätyn todellisuuden liiketoimintahyödyt kiinnostavat tai jos haluat oman yrityksesi käyttöön lisätyllä todellisuudella höystettyjä kortteja, käyntikortteja tai vaikkapa tuote-esitteitä niin ole yhteydessä ja mietitään yhdessä sopiva ratkaisu.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page