top of page

Mitä AR on? 

Lisätty todelllisuus eli englanniksi Augmented Reality (AR) on teknologia, jossa virtuaalisesti tuotetettua sisältöä on lisätty näkymään todellisesta, reaalimaailman ympäristöstä. Virtuaalinen sisältö voi olla kuvaa, ääntä, videota tai tekstiä, ja sitä voidaan toteuttaa älypuhelimilla ja -tableteilla sekä tietokoneella.

 

AR tulee mahdollistamaan paljon tällä vuosikymmennellä, sanotaan, että se tulevaisuuden tärkein media. AR:n avulla voidaan luoda sisältöä monipuolisesti esim. erilaisiin oppimisympäristöihin, tuotekehitykseen, rakentamiseen, mainontaan tai vaikkapa digitaaliseen pelaamiseen, oikeastaan vain mielikuvitus voi olla rajana.

 

Me WeSolvessa tuotamme monipuolisesti sisältöä ja lisätyn todellisuuden kokemuksia herättämällä esimerksi digaalisen kuvan eloon ja tuomaan aivan uudenlaisen tavan kokea ympäröivä maailmamme.

 

Käytämme AR-sisällöntuotantoon pääsääntöisesti AR by Telia -palvelua, joka perustuu Zapparin AR-alustaan.

Tämä tarkoitaa sitä, että emme luo asiakaskohtaisia uusia mobiilisovelluksia, joiden kauttta luodut kokemukset jaetaan kuluttajille. Pääosa meidän tekemästä sisällöstä tulee olemaan suoraan kulutettavissa ilman erillistä sovellusta puhelimen kameralla ja selaimella tai käyttäen AR by Telia Sovellusta. Lue lisää meidän lisätyn todellisuuden palveluista palvelut sivultamme.

 

Tutustu lisättyyn todellisuuteen Karto Oy:n kanssa yhteistyössä tekemämme AR-postikortin avulla.

Download_on_the_App_Store_Badge_FI_RGB_b
google-play-badge.png
ARbyTelia.png
AR_kortti_drone-768x1024.png

“Lisättyä todellisuutta hyödyntävä korttisarja on meille aivan uudenlaista tekemistä, ja yhteistyön ansiosta pääsemme nyt kokeilemaan jotain ihan uutta yhdessä yhden tämän toimialan johtavan asiantuntijan ja  yhteistyökumppanin kanssa.”

Niina Tuikka, Muotoilujohtaja Karto Oy

bottom of page