top of page

Lisätty todellisuus

Lisätyn todellisuuden palvelut ovat todella monikirjoiset ja jokaisella on oma käsitys siitä mitä on lisätty todellisuus. Tällä sivulla on muutamia esimerkkejä mitä olemme tehneet ja miten voidaan päästä alkuun lisätyn todellisuuden palveluiden parissa. 

Meidän ratkaisuissa ei ole tarve kehittää teille omaa mobiilisovellusta tai palvelualustaa. Pääosa kaikesta tekemisestämme tulee toimimaan kaikissa puhelimissa ilman erikseen asennettavaa sovellusta (WebAR).

 

Tarpeen mukaan ja tapauskohtaisesti voidaan myös tuottaa kokemuksia joko AR By Telia alustalle tai rakentaa asiakaskohtaisia ympäristöjä.

Mikäli alue kiinnostaa, mutta ei oikein löydy sopivaa kulmaa mistä repäistä auki kokonaisuutta - laita minulle viestiä ja jutellaan mikä näkökulma voisi sopia juuri sinun yritykselle. Autamme ilmaiseksi - sovitaan sen jälkeen yhteisistä askeleista tai suunnasta mihin voin auttaa kääntymään.

Pinnalla juuri nyt

Verkkokaupat

Lisätty todellisuus tulee verkkokauppoihin.

Ensimmäisten kokeiluiden perusteella voit lisätä lisätyn todellisuuden keinoin tuotteen myyntiä verkkokaupassa jopa 60%:llä prosentilla!

Työpajat

Puolen päivän työpaja.

Ensin tietoa markkinasta mitä lisätyllä todellisuudella on tehty ja mitä mahdollisuuksia sillä on tässä päivässä ja tulevaisuudessa. Tämän jälkeen fasilitoitu osuus, jossa autetaan linkittämään saatu informaatio omaan liiketoimintaan.

Tuotoksena raportti ja roadmap miten ottaa lisätty todellisuus osaksi omaa liiketoimitaa.

360 kuvaus

Valokuvaamme itse ja käytämme alihankinnassa valokuvauksen ammattilaisia. Ydinosaamisalueemme on tuottaa 360 asteen valokuvia osaksi lisätyn todellisuuden kokemuksia - ole ne sitten virtuaaliseen todellisuuteen (VR) tai lisättyyn todellisuuteen (AR). 

Kysy lisää, voimme auttaa.

AR Kokemukset

Käytämme AR kokemuksien tekemiseen WeSolvella AR By Telia -alustaa ja voimme luoda yhdessä teidän kanssa kokemuksen, joka varmasti jää asiakkaidenne mieleen. Emme luo teille uutta sovellusta, vaan käytämme olemassa olevaa palvelualusta. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan miten voisimme linkittää kokemuksellisuuden teidän liiketoiminnan tarpeisiin.

Tilojen mallinnus

Muutamme tilasi digitaaliseen maailmaan. 

Kuvaamme tilat 360 kameralla ja tuotamme sinun toimitilasta kolmeulotteisen mallin, joka voidan viedä esimerkiksi osaksi Google Streemap palvelua.

Ota yhteyttä

Keskustelu ei maksa mitään - kerron mielelläni lisää miten voimme auttaa ja miten lisätyn todellisuuden palvelut voisi sopia juuri sinun tarpeisiin. Pingaa tästä lomakkeella, oikeasta alakulmasta chatillä, sähköpostitse tai soita. 

  • LinkedIn
  • Black Facebook Icon

Kiitos viestistäsi - se on nyt lähetetty!

ARContact
bottom of page